top of page
Пошук

Виховна година «Ми різні – ми рівні!»

Гендерна рівність — це важливе поняття, яке стосується забезпечення рівних прав, можливостей та відповідальності для жінок і чоловіків. Це не означає, що всі повинні бути однаковими, але демонструє, що жодна людина не повинна бути обмежена у своїх можливостях через свою стать. І саме з цього приводу в нашому закладі освіти проходила виховна година для учнів 9 класу «Ми різні – ми рівні!», організатором якої був представник громадської організації «Про молодь». Під час заходу діти розбирали різні життєві ситуації, в яких переконалися, що свобода й рівність є загальноприйнятими в сучасному світі нормами.

Захід організований ГО "Про Молодь" та ГО “Інтерньюз-Україна” за підтримки Структури ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки) в межах проєкту «EU4Recovery - Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Щасливими можуть бути тільки вільні люди. Потрібно вчитися бути вільними, позбавлятися страхів та упереджень, переборювати стереотипні уявлення про ролі жінок і чоловіків у родині та суспільстві.


4 перегляди0 коментарів
bottom of page